Osminkad förmiddag

Jag bjuder på en osminkad Alex och en nyvaken Malte.

Jag satt och funderade på om jag är en dålig mamma för att jag inte orkar mig ut i den engradiga luften för att låta Malte leka av sig, speciellt en dag som denna när det inte regnar och himlen är klarblå. Jag bestämde mig för att rösta ner frågeställningen och bestämde mig för att jag är en oerhört bra mamma men att man ibland får vara lat och stanna inne. Jag tycker att vi är ute och flänger ganska lagom mycket i veckorna så jag ska inte ha dåligt samvete.

Det blir spaghetti och köttfärssås idag men vi har ingen lök. Jag kan inte bestämma mig, ska jag klä på mig och gå ner till Coopen eller ska jag göra köttfärssås utan lök? Svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *