Ösregn

Fyfasen vad härligt det är! Svensk sommar! Regnet öser verkligen ner och vi sitter i soffan och myser. Efter de senaste veckornas värmebölja så är det här regnet oerhört välkommet.

I förmiddags var det dock torrt så då tog vi oss ut på en promenad. Nacken känns bättre och jag var sjukt rastlös. Jag börjar känna att jag inte har rört mig på länge så det måste bli ändring på det snarast. Jag skyller på värmen, men nu är ju den över!

Vi tog oss ut i skogen. Vårt mål var Söderbysjön men på något konstigt vis så gick vi fel bland stigarna och kom till slut ut i Kärrtorp istället. Det gjorde inte mig något för jag gillar ju som bekant inte att gå i skogen, myggens näste. Jag gillar asfalt.

En och en halv timmes promenad senare kom vi hem med en dödstrött Malte som sov i två timmar i sträck. Det händer typ aldrig.

Imorgon lämnar vi Hammarbyhöjden i några dagar och beger oss upp till mina föräldrar i Hälsingland. Det ska bli så spännande att träffa Silje igen, det var jättelänge sedan sist och det ska bli intressant att se hur hon reagerar på mig. Jag gissar faktiskt att hon kommer att vara lite reserverad till en början men att det går över. Jag hoppas det i alla fall.

One thought on “Ösregn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *