Otroligt baksugen just nu!

Jag har inte bakat på flera veckor nu och det kliar i fingrarna ska jag säga er. Massor! Jag vill baka småkakor, cupcakes med färgglad frosting, en ambrosiakaka och mammas kladdkaka. Men jag får inte för det har jag bestämt att jag inte får. 12 december är slutdatum och så är det bara.

Men jag har ett projekt på gång. Det är det som får mig att kunna hålla mig till efter nyår när jag sätter igång med Projektet med stort P.

Leila Lindholm - Piece of Cake  

Jag skulle vilja döpa det till något klämkäckt men jag är inte tillräckligt påhittig så här på fredagkvällen. Så länge kallar jag det för Projekt baka mig igenom Leilas bakbok. Inte ett speciellt roligt namn men det säger ju en hel del eller hur? Jag blev så inspirerad av Julie&Julia som jag såg på barnvagnsbion för några veckor sedan att jag bara måste göra samma sak. Och jag har valt A Piece of Cake. Då ska det banne mig bakas. Och fikas.

7 thoughts on “Otroligt baksugen just nu!

  1. Dina, det kommer jag absolut inte kalla projektet, för att do her är jag inte alls intresserad av. Hon är tydligen en diva. På ett otrevligt sätt, and I don’t do people like that.

  2. Pingback: Sött, sweet, dulce – desserter från när och fjärran | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *