Översvämmat badrum

Finns det någon som har mer otur när det gäller badrum? Och finns det något äckligare än stopp i avloppet? Nej jag tror faktiskt inte det.

Spolade toaletten och hörde hur det bubblade någonstansifrån i badrummet. Nyfiken som jag är ville jag ju såklart veta vart bubblandet kom ifrån så jag spolade toaletten en gång till så fort nytt vatten hade samlats. Jovisst, det bubblar ordentligt i duschavloppet och upp kommer mängder med vatten med gamla uppblötta toapappersbitar i. Äckligt!!

Det var bara att backa och ställa sig på tröskeln och titta på när det ofräscha vattnet spred sig över golvet. Efter ca tio minuter hade vattnet runnit undan igen men lämnat kvar pappersbitar ända bort till toaletten. De ville jag ju givetvis skölja bort så det blev på med duschen, och ännu en stor vattenpöl bildades. Den pölen har fortfarande inte runnit undan men förhoppningsvis gör den väl det snart. Mitt stora problem just nu är att jag behöver tvätta håret.

Vi har iaf lite tur i oturen (om det finns sån). Det kommer nämligen en rörmokare på fredag morgon. Jag kommer dock med all säkerhet behöva spola toaletten ett par gånger innan dess…

One thought on “Översvämmat badrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *