Övningskört

Jag tycker inte att det är speciellt roligt att övningsköra. Hade jag tyckt det så hade jag redan haft körkortet vid det här laget. Det ligger lite i min natur att inte gilla att ägna mig åt sånt som jag inte kan. Jag är perfektionist (oftast) och det är sällan man gör något man inte kan på ett perfekt sätt.

Ett körkort behöver jag i all fall. Man kan väl inte vara småbarnsmamma ute i Tyresö och bara lita till kollektivtrafiken, eller hur? Övningskörningen är alltså igång på allvar. Js mamma Jeanette kom över för att ta hand om Malte och så åkte vi ut till Stockholmsmässans parkering där det finns gott om plats för kärringstop.

Till en början fick jag många såna men efter att jag bestämde mig för att vara lite kaxigare med gasen gick det bättre. På torsdag kör vi igen. Det bästa är att jag inte kan backa ur och skylla på en ickebefintlig huvudvärk eftersom vi har ordnat barnvakt åt Malte. Det kan bli ett körkort after all!

2 thoughts on “Övningskört

  1. ”backa ur”…..hahaha!

    Det är bara att öva upp en perfekt körning. Lyckas ni hålla sams? 🙂 Kommer ihåg att jag blev rejält irriterad på bilen (och mamma), när den inte gjorde som jag ville.

  2. Höhö, har du varit i Göteborg?

    Än så länge har det gått bra men vi har ju inte ens lämnat parkeringen än så än finns det gott om tid för tjafs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *