P3 Guld 2011

Ikväll ska jag lägga mig framför TV:n och kolla på P3 Guld-galan. Inte bara för att jag gillar musik kombinerat med underhållning, snygga kläder och prisutdelning, utan också för att testa mig själv i koll. Hur bra koll har jag egentligen på dagens Musiksverige?

Det fanns en tid då jag alltid hade det senaste i min iPod. Det fanns en tid då jag faktiskt kände till alla artister som det skrevs om i Nöjesguiden. Det fanns en tid då jag hade koll. Det, mina vänner, är jag rädd är ett minne blott.

Jag gissar att jag inte kommer ha en aning om vilka åtminstone femtio procent av alla artister som hamnar i bild ikväll är. Oskar Linnros vet jag vem han är och Robyn har jag koll på. Det är väl ungefär det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *