På språng

Jag är kluven och kan inte bestämma mig. Gillar jag att springa eller inte?

Jag tycker att det är kul när jag överraskar mig själv och orkar en minut mer än vad jag hade tänkt, men stundtals är det verkligen så otroligt tråkigt. Det kanske är roligare när man springer i skogen och det finns saker att titta på, för på ett löpband tröttnar jag tyvärr ganska fort.

Ikväll joggade/gick jag mitt fjärde pass sedan jag bestämde mig för att jag skulle springa milen, och just nu känns det hela tiden som att jag orkar mer än vad jag hade trott. Jag har en ganska positiv inställning trots att jag idag hade en liten läppstiftsprydd tant på löpbandet bredvid mig som sprang på samma hastighet som jag fast typ fem gånger så länge utan att vila…

Det jag märker är att jag har svårt att hålla mig till min plan. När jag kommer till gymmet har jag redan planerat hur jag ska springa, men när jag väl ställer mig på löpbandet så håller jag inte det utan springer istället liiite fortare vilket innebär att jag inte orkar lika länge. Kan tänka mig att det är ett klassiskt rookie mistake. Kanske borde prata lite strategi med Lovisa kanske…

Jag är på banan i alla fall!

4 thoughts on “På språng

 1. Jag hatar löpband. Att springa och springa mot inget mål funkar inte för mig, jag klarar max 3-4 minuter innan jag får rejält ont i benen och allt bara känns skit.
  Ute klarade jag ju senast uppenbarligen 3 km, så en strategi för att gilla löpband vore trevligt! 😀

 2. Det ÄR astråkigt att springa på löpband. Mitt bästa tips är att köra intervaller, då blir man snabbt bättre. Och när det är bättre väder och mindre slask kan du köra ute, det är sjukt mycket roligare än att springa på löpband, särskilt om man springer i skogen.

 3. jag gillar inte heller att springa på löpband. Det absolut roligaste med löpning är loppen tycker jag. Så håll ut, spring Premiärmilen och bestämd dig efter det!

  Jag ringde en massa till kommunen medan vi hade vårt ärende inne, det verkade ha hjälp lite.

  Det finns en ”media” knapp längst ner när man skriver ett inlägg. Man kan tom välja om man vill ha bilden ovanför eller under texten, otroligt smidigt…

 4. Jag ska hålla ut, jag har ju precis börjat!

  Trots att jag lägger in en bild i inlägget blir det bara en liten pytteruta med ett frågetecken i, som att den inte hittar filen. WordPress får skärpa sig nu, det har ju strulat i flera månader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *