På väg hemåt.

Jag sitter på bussen och missar även denna kväll att träffa Malte innan han lagt sig. Jag är så van vid att alltid träffa honom på kvällarna att det känns lite småjobbigt faktiskt. Men ibland blir det så och ibland får det vara värt det. Men för min del får och måste det vara ett undantag, jag vill inte missa dyrbar tid med liten Malte.

I tisdags hade jag lite kvalitetstid med Sofia över en tallrik pasta och igår tränade jag efter jobbet vilket innebar att jag kom hem 45 minuter innan det var dags för läggning. Ikväll var jag på TÄNK OMs allra första rundabordssamtal. Otroligt intressant och dessutom roligt att träffa människor som jag annars bara har kontakt med på mailen.

De som känner mig upplever nog mig som väldigt öppen och social så man skulle kunna tro att jag älskar att mingla och nätverka. Tvärtom ska jag erkänna då, it gives me the creeps, men ikväll kändes det lagom. Många bekanta ansikten!

20121122-201116.jpg
Ber om ursäkt för den kassa bilden. Så blir det när man fotar med en iPhone 3!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *