På väg till Stugan!

Eftersom jag och Malte har semester ensamma i två veckor är vi på väg upp till Stugan för att hänga med mina föräldrar. Eller åtminstone med min mamma, pappa lämnade vi kvar i Tyresö med J!

Jag har aldrig kört så här långt själv tidigare då jag och J brukar växla ungefär halvvägs. Så überlångt till Hälsingland är det inte, inte ens 25 mil, men lite nervös är jag ändå. Jag har ju världens dyrbaraste last både i magen och i baksätet! Därför är jag så där förståndig och har tagit en paus på vår ”favvorastplats” Tre Ängar. Det ligger tyvärr söder om halvvägs men den är schysst med toaletter (dessvärre nödvändigt för min del numera) och lagom med lekmöjligheter för den lille. Idag regnar det dock så vi fikar tillsammans i framsätet. När vi drar härifrån räknar jag med att han somnar av tristess vilket är according på plan – då slipper jag tjatet. ”Är vi framme än? Hur långt är det kvar?” Ja, ni vet allt det där vi torterade våra föräldrar med när vi var små. 😉

20130730-141229.jpg20130730-141243.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *