Paj och bullar hos en höggravid Marie!

Snart kommer en liten bebis att styra och ställa hemma hos Marie. Därför passade vi på att åka dit och luncha och fika idag, en sista gång innan den lilla godbiten kommer.

Till lunch bjöds det på paj vilket jag älskar! Här hemma så är det tyvärr en hel del som jag gillar men som jag inte lagar då herrn i huset är lite kinkig i maten. Han tycker exempelvis inte att paj är gott om det inte är tacopaj, därför blev jag så glad när Marie serverade mig en ost- och skinkpaj fylld rejält med purjolök. Jättegott! I love pie! Det blev fika till kaffet också i form av hemmagjorda kanelbullar! Jackpot!

Vi hade en liten blöjincident också. Ville bara säga det!

2 thoughts on “Paj och bullar hos en höggravid Marie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *