Pannkakstårta med kusinerna

Efter lek och stoj på förmiddagen kom Pernilla med de små; Maltes kusiner Adam och Hannes. Adam är hela tre år gammal nu och Hannes är ett år prick. Mamma och jag slog på stort och gjorde en pannkakstårta till lunch. Inte som efterrätt utan till lunch! Massor med pannkakor, grädde, jordgubbssylt och skivade bananer. Mumma! Och barnväligt!

Malte tyckte att Hannes var intressant men den lite äldre Adam var ju desto mer spännande. Han följde efter honom och ville visa honom sina leksaker. Prata med honom gjorde han också men varken jag eller Adam förstod vad det var han ville ha sagt.

Efter lunchen ville inte Adam stanna inne längre, sandlådan lockade nämligen, så vi klädde på oss och gick ner. De arton graderna som hade värmt på förmiddagen hade försvunnit och där fick vi stå och frysa medan de små lekte. Malte tyckte iofs att han hade lekt i sandlådan tillräckligt i sina dar så han drog iväg så fort han fick chansen, men stundtals stannade han till för att äta lite sand. Jag som trodde att det var en fas vi hade lämnat. Fel av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *