Pappa J hemma och blomkålsmos

  

Nu är hela familjen samlad igen. J kom hem här på kvällen och med sig hade han en slickepott i present. Han vet hur han får sin sambo glad!

På förmiddagen traskade vi in till Ringen för shopping och lunch men vi ångrade vårt beslut ganska fort. Det blåste så jäkla kallt och dessutom hittade jag ingenting som dög som leksaksförvaring. Jag bestämde mig istället för att vi ska köpa en liten kista i vit rotting som jag hittade på Åhlens i veckan. Mycket bra. Det blev lunch i Ringen sen promenad hem igen.

Två tvättar senare var vi klara för dagen och farmor Jeanette kom över för att leka lite med Malte. Till middag bjöd jag på fetafyllda pannbiffar och blomkålsmos. Jag älskar blomkålsmos! Skulle säkert kunna äta det varje dag. Malte visade också upp sina färdigheter i att krypa. Han tog sina första riktiga krypsteg igår (jag räknar bara om han tar flera på raken) och fortsatte på det spåret även idag. Oftast drar han sig dock fortfarande fram med armarna. Ingen brådska, du har ett helt liv på dig lille vän.

Nu har vi parkerat i soffan och jag funderar på om jag ska baka en tårta till imorgon eller inte. Jag vet inte om jag orkar men samtidigt står det i receptet att den blir godare om den får stå och gotta över natten så det kanske är värt det.

One thought on “Pappa J hemma och blomkålsmos

  1. ”Slickepott” och ”göra sambo glad”, alltså, det kan faktiskt misstolkas. Vissa av oss har en mycket livlig och levande fantasi… :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *