Parkhäng i Humlan

Mina föräldrar drog på äventyr på varsitt håll idag vilket innebar att jag och Malte lämnades åt vårt eget öde. Vi valde då att tillbringa den i Humlegården där det finns en öppen förskola och massor med lek för de små och de lite större. Gott om staket finns det också, jag kan inte nog understryka hur viktigt det.

Idag fick vi sällskap av Lovisa&Sixten, Ida&Lykka och Camilla&Ella som alla var på strålande humör. Den här gången hade vi alla med oss mat så att vi kunde picknicka vid en bänk. Lovisa hade tänkt till och hade tagit med sig några av Hans mandelmassebullar från frysen. Det är så man köper vänskap! Jättegoda!

Efter att alla hade fått leka av sig och de slagna hjältarna fick erkänna sig besegrade av den sinande orken så plockade vi ihop våra saker och begav oss därifrån. Om det inte vore för läget så skulle jag hänga där varje dag men i nuläget så ligger Skånegläntan bäst till, nära och bra.

Jag slog följe med Lovisa en bit där hon fick agera cityguide åt mig. Jag hittar ingenstans. Hon lämnade mig på Sveavägen och därifrån klarade jag mig på egen hand till ett café där jag mötte upp mamma och CypernBirgit. Fika, ja tack.

Bilder från dagen kommer vid ett senare tillfälle då jag glömde kameran hemma. Istället får jag vänta på att Lovisa bloggar så jag kan sno från henne.

One thought on “Parkhäng i Humlan

  1. Pingback: Årskrönika 2010 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *