Parkhäng och en bagel

Det har hunnit bli en klassiker vid det här laget; parkhäng i Skånegläntan. Vi försöker ta vara på de här härliga soliga dagarna på hösten, och ett av de bästa ställen att tillbringa dem på är just Skånegläntan på Söder. Vi blev många idag: jag&Malte, Sofia&Emelie&Nathalie, Lovisa&Sixten, Ida&Lykka, Sandra&Benjamin och slutligen E&Lilla A.

Det var ganska kallt idag, iaf om man höll sig i skuggan. Där solen sken så värmde den också, när inte kalla vindar svepte över parken förstås. Efter en stunds lek gick vi och köpte lunch på Bagel Street Café, sen gick vi tillbaka till Skånegläntan för att sätta oss och äta.  Där kände jag att ett par vantar skulle sitta bra, det riktigt isade i fingrarna. Men det går inte att äta bagel med vantar på…

Det är så kul att se alla de här härliga barnen leka. De är så väldigt olika trots att de är så små. Maltes taktik är att hålla sig så långt ifrån mig som möjligt, gärna på så hög höjd som möjligt. Det ska klättras precis hela tiden men än så länge har vi klarat oss utan några värre fallolyckor. Tidsfråga kanske?

Jag var duktig med kameran idag men jag har ändå lånat några av bilderna från Lovisa.

Maltes ögonlock gick gång på gång igen i gungan och somnade därför efter bara några meters skjutande på honom liggandes i barnvagnen. Han sov vidare när vi promenerade hemåt och vaknade lagom till vi klev över tröskeln in i hallen.

Här hemma har jag haft en ganska gnällig Malte, så gnällig och dessutom lite varm att jag tog tempen å honom. Jag går nämligen och bara väntar på att biverkningarna från vaccinet han fick för ett tag sedan ska slå ut. Ingen feber hade han som tur var, men trött var han och somnade på min arm här på eftermiddagen. Det kommer bli en sen kväll i kväll men jag har inte hjärta att väcka honom utan han får sova tills han känner sig redo att leka kvällen igenom.

3 thoughts on “Parkhäng och en bagel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *