Parklek vid Tyresö Centrum.

Vilken tur att vi fick ett sånt fint väder idag för det var det som liksom satte pricken över i:et på den här dagen! När Malte fick syn på parken vid Tyresö Centrum utbrast han att han älskar den här parken! Och jag förstår honom. Hade jag varit fyra hade alla dessa klätterställningar och gungor varit drömmen. Även för oss föräldrar är den riktigt bra. Jag gillade speciellt uppdelningen mellan småbarn och lite större barn. Visst, det är fritt att springa mellan hur mycket man vill men jag vet att jag hade uppskattat delningen om jag varit här med en yngre Malte. Hur många gånger stod jag inte och svor över de större barn som lekte snabbt och yvigt i samma sandlåda som min lille som ostadigt rultade omkring? Att ha en egen liten ofarlig småbarnsklätterställning hade varit fantastiskt!

För är det något som Malte och Jack inte gör så är det att leka lugnt och beskedligt. Det är nästan så att sanden yr när de två är igång och det är vi mammor tacksamma över då det innebär att de leker av sig den energi som annars hade behövt få utlopp i våra kök och vardagsrum :). Istället somnade min fyraåring i fåtöljen när vi kom hem!

Jag har varit dålig på att fota Malte den senaste tiden. Mycket gryniga iPhonebilder! Därför tog jag med mig den riktiga kameran idag. Jag lyckades få till några fina när vi kom till parken men det blev lite svårare när Jack kom och de började röja på allvar. Att ta actionbilder vet jag liksom inte riktigt hur man gör! Här kommer iaf en liten bildkavalkad.


Parkleken ligger precis framför nya Tyresö View, ett inte helt snyggt bostadshöghus men som med all säkerhet har grym utsikt. Tänk att bo i ny fräsch lägenhet högst upp!Lunch på Taco Bar. Malte blev missnöjd med sin Nacho de luxe då det var smält ost på alla nachos. Han älskar tydligen inte ost. News to me.
Fina killar! Aningens för kaxiga för sitt eget bästa men fina ändå!

Det känns som att jag kommer åka till den här parken om och om igen. Dels för att vi helt enkelt inte har några lekplatser i den här delen av Tyresö med enbart villaområden och många småbarnsfamiljer (?!) och dels för att det ligger så bra till nära Centrum. Man kan leka i ett par timmar i parken och sen gå in och äta lunch och handla lite. Bra kombo som gör både vuxna och barn nöjda.

20131024-223129.jpg
Och avslutningsvis en grynig bild på mig. Malte är trött, syns det? 😉

3 thoughts on “Parklek vid Tyresö Centrum.

  1. Kul bilder och text.. Sitter här och småfnissar för mig själv. Kan ju förstås möjligtvis bero på den ena vilda ungen är min. 🙂 Gör mig gärna en jättetjänst och maila mig bilderna på J & M, dom blev ju så bra!

  2. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *