Påskhelg 2019.

Vi har haft den bästa påskhelgen på länge! Kanske för att den inleddes med ett ledigt påsklov och bjöd hela vägen i mål på soligt och varmt väder. Så lyxigt! Jag hade hela tiden en rättningshög som låg och pockade på min uppmärksamhet och energi men jag hade verkligen ingen lust så jag lät bli den. En stor del av den iaf. Just idag kanske det känns lite jobbigt att ha den där högen kvar, men jag tror att deg var bra för mig att koppla bort jobbet i några dagar. Iaf så mycket som som man kan som ny lärare på jobbet…

Men tillbaka till påsken. På långfredagen hämtade jag upp mina föräldrar på Arlanda så det var fullt hus när det sen var dags att fira knytispåsk hemma hos oss. Morgonen inleddes med äggjakt i trädgården, sen grillade vi och satt ute i solen. Ganska trevligt om jag får säga det själv.

Vi lade på lite allt möjligt på grillen och sen satt vi i solen och åt. Jag vet inte när vi gjorde det på påsk sist. Kanske var det redan förra året, men det kändes ändå som något utöver det vanliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *