Påsklov!

Äntligen påsklov och äntligen lite sol och värme! Vi har tagit oss till Cypern för lite häng med mina föräldrar i Paralimni och vi har tur. Det är nämligen varmare än vad det brukar vara den här perioden. Termometern kryper långt över 20-strecket tidigt på förmiddagen. Frukost på altanen hade jag inte räknat med, inte heller havsbad min del. Det senare har jag inte riktigt kommit till ännu men hade jag haft badkläderna med mig till stranden idag så hade jag definitivt tagit mig ett dopp då det var varmare än jag hade trott.

Vi tog en liten utflykt till Ayia Napa denna första dag då vi behövde smita in på en turistig supermarket och köpa foppakopior åt Anton. Det blev därför badpremiär på långgrunda Nissi Beach. Där har man badat en del som barn kan man säga. Anton tyckte att det var för kallt (han vill helst ha det poolvarmt, alltså 30 grader) men papporna och Malte hoppade snabbt i vattnet.

Det är en hel del turister här redan men skandinaverna dröjer några veckor till.

Vi har ännu inga planer för morgondagen, vi tar det väl lite som det kommer, men bad blir det i alla fall, det är ett som är säkert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *