Påsklov och förkylning.

Jag kände det hela veckan, hur förkylningen var på väg att ta över kroppen. Men kroppen är ju lustig på det sättet för finns det ingen tid att vara sjuk så kan den mota bort ett tag, ända tills den känner att det är läge och då fullkomligen exploderar viruset. Så var det för mig. Varje dag plockade jag i mig både allergitabletter och smärtstillande, sen tog jag mig till jobbet. Jag lyckades hålla ut hela veckan men på lördagen var jag som en levande död. Låg i sängen och sov bort febern. Jag är så otroligt mycket bättre nu men med tanke på att det är påsklov så hade jag inte haft något emot att vara helt frisk. Orka ta med barnen på en utflykt typ. Vi tog oss till Claras igår, men det var bara för att jag inte orkade laga någon lunch 🙂

Idag kommer min privata trädgårdsmästare Janah över för att väcka trädgården till liv igen. Även om jag inte känner mig helt hundra så gör det inget, det är ändå hon som hugger i medan jag tittar på 🙂 Och att hänga i trädgården just mu har jag inget emot, nu när våren verkar ha kommit. Kanske till och med för att stanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *