Påskpysslat.Helt genomsvettig har jag nyss kommit hem från Friskis. På torsdagar har jag och Anna en stående dejt klockan 20, så även ikväll. Det är lite i senaste laget, att gå och lägga mig min vanliga tid är helt omöjligt med all pepp i kroppen, men det är värt att köra lite senare eftersom jag får sällskap. Det blir både träning (springer oftast intervaller på löpband) och skvaller, perfekt kombo en gång i veckan!

Utöver en dejt med Anna och löpbandet så har jag ägnat lite av min dag åt grönt påskpyssel. Jag tyckte att det var onödigt att vänta så jag har pimpat påskris och stoppat ner påskliljor i krukor. I helgen ska jag banne mig få till den där planteringen i mina svarta krukor på altanen också. Jag har velat göra det lite fint så länge men när det här bakslaget kom så tappades de där planerna bort. Men nu SKA det bli av! De där stackars penséerna behöver komma ner i jorden så om inte himlen öppnar sig över Tyresö på lördag, så som den gjort ikväll exempelvis, så kommer även altanen att pyntas lite. Liiite påskstämning ska jag allt få till!

2 thoughts on “Påskpysslat.

  1. Hej! Jag hittade hit när jag sökte på barn som brutit benet och har nu läst alla inlägg från när er Malte var gipsad och blir imponerad över hur duktig han var! Vår 12 månaders tjej bröt benet i söndags och har ganska nyligen börjat gå – hon vill ingenting annat än att gå nu så jag söker efter tips så att hon inte ska halka på gipset

  2. Gaah vad tråkigt att höra att hon brutit benet. En tröst i det hela är hur himla fort de läker de där små. Malte hade gipset på i tre veckor, sen var han så gott som ny minus en del förlorad kraft i benet men det kom snart tillbaka.

    Jag minns att vi plockade fram duplot i samband med att Malte bröt benet, just för att få honom att vilja sitta stilla och pilla. Vi fick en sån där etch-a-sketch också och det hjälpte lite men ärligt talat var det verkligen ingenting som fick honom att INTE stödja på benet. På återbesöket byttes det vanliga gipset ut mot ett plastgips då det gamla trampats sönder under foten, men det är ju liksom helt omöjligt att få så små barn att sitta stilla.

    Stort lycka till med att få henne lugn! Trösta dig med att gipset tas bort in no time, det går fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *