Passhämtning och Sicklahäng.

20140402-205946.jpg

Med ett par dagars marginal åkte jag med nöje till Nacka och hämtade passen till mig och barnen. Finaste barnen. Jag bara stod och flinade när passtanten visade mig bilderna, de är så himla söta! Anton med sina runda kinder och Malte med sin blyga uppsyn.

När jag var klar med det hade klockan inte ens passerat halv tio så jag hade gott om tid att hänga i Sickla. Det fanns en tid då jag tillbringade en stor del av min föräldralediga tid just i detta köpkvarter, nu är det lite glesare mellan besöken av förklarliga skäl. Då butikerna ännu inte hade öppnat när vi kom dit passade jag på att fråga farmor Jeanette, som jobbar i Sickla, om hon hade tid att lämna sitt skrivbord och ta en kopp kaffe med oss. Jag hade inte varit på Urban Deli tidigare men det var ju riktigt trevligt! Det får bli en middag där någon gång men så länge kan jag rekommendera er kaffet, det var riktigt gott!

20140402-210705.jpg20140402-210731.jpg

Med en paus för lite smoothiefika så lyckades jag faktiskt köpa det allra sista inför resan på lördag. Nu är vi all set! Jag har till och med redan packat!

One thought on “Passhämtning och Sicklahäng.

  1. Vilka små marsipangrisar! Så himla sööööööööta! Happy semester nu! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *