Pasta pomodoro med mozzarella

20110901-100714.jpg

Det fick det bli när jag lunchade med kompisar på Vapiano idag. Jag hade egentligen planer på att luncha med Felix Herngrens tandläkare (i senaste reklamen ;)) men hon dumpade mig i sista sekund. Jag kände mig så otroligt trött och sliten imorse, det syns så himla tydligt på bilden ovan, att jag inte ville stanna inne på kontoret och ruttna över lunchen. Jag behövde lite energi och som tur var kunde Lovisa, Sofia och Ida komma till undsättning!

20110901-063633.jpg20110901-063642.jpgSociala killar! Så länge man har en iPad låter man mamman luncha ifred!

När kräftskivan var bokad, hemlisarna avslöjade och tallrikarna var tomma gick jag tillbaka till jobbet medan de kunde fika. Som vanligt! Lite mer energi var jag fylld med men den räckte bara fram till middagen. Nu tar jag igen mig i soffan en stund innan jag gör ett ryck och packar helgväskan. Vi ska upp till mina föräldrar och hälsa på i ett par dagar och med oss hem tar vi katten Silje som har varit på sommarkollo. En mer bitter katt i Hammarby får man leta efter, om hon fick bestämma skulle hon stanna uppe i skogen forever and ever.

20110901-065053.jpg
Bild lånad från Ida. Jag var tvungen att ha med den här bilden då jag ser så schleten ut högst upp! 🙂

 

2 thoughts on “Pasta pomodoro med mozzarella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *