Paus från feberbebis.

Den här lilla feberbebisen fortsätter att vara varm. Dessutom fortsätter han att matvägra och jag förstår honom, matlusten är inte alltid på topp när man är sjuk. Igår fick jag i honom typ tre Bretonkex och en vindruva. Han ville inte ha någonting så till slut gick det så långt att jag erbjöd honom maränger från skafferiet. Två stycken fick jag i honom men det fick inte igång aptiten som jag hade hoppats. Idag inledde vi dagen med att åka till Coopen för att bunkra upp med sånt som han kanske kanske kan tänka sig att äta. Russin, nyponsoppa, hallonkräm, fruktyoghurt, glass, bragokex och risifrutti. Än så länge har han inte varit intresserad av något av det förutom russinen. Men han dricker massor av vatten, halleluja!

Allt är dock inte bara sjukstuga och gos med varm bebis. Igår fick jag ge mig in till den stora staden för att äta lite middag med bästa Elin och bästa Mia. Vi kom fram till att sist vi sågs var när jag berättade för dem att Anton låg i magen, alldeles för länge sedan alltså! Det var mao så himla härligt att se dem igen, två kvinnor som är generösa med sin energi. Det får absolut inte gå två år till nästa dejt, absolut inte.

Några bilder från kvällen har jag inte så jag bjussar på dessa istället. Kan det vara tio år sedan de togs? Mja nästan iaf. Unga, fräscha och med alkoholglansiga ögon.

(null)(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *