Paus från rutinen

Jag har haft en ganska inrutad vardag den senaste tiden då J har jobbat ganska mycket. Jag har inget emot det, ibland har man mer att göra på jobbet än vanligt, och eftersom han dessutom tycker att det är riktigt roligt så unnar jag honom det. Detta innebär ju dock att det går ut över min vardag också då det är jag som alltid får lämna Malte på förskolan, det är jag som alltid hämtar (jag slutar ju mycket tidigare) och efter det så blir det lek ute, matlagning, middagsintag och först då kommer J. Same same everyday.

Idag fick jag äntligen ta en paus från vardagen då J kunde hämta Malte på förskolan och jag kunde välja att göra vad jag ville efter jobbet. Så himla skönt att slippa stressa till förskolan på en gång! Jag valde att tillbringa min ”lediga” eftermiddag (usch för mig att jag kallar det så!) med en fika med Lovisa&Sixten&Baxter. Baxter hade jag hängt med en stund på förmiddagen då han fick hänga med mig på kontoret medan Lovisa jobbade en kortis, men då sov han nästan hela tiden. Det gjorde han på Vetekatten också! Jag fick istället njuta av Sixtens topphumör medan han lekte med våra iPhones och jag kunde inte låta bli att tänka att det hade varit roligt för Malte och honom att få leka en stund. Det var så länge sedan nu! Eller ja, det var ju i Skånegläntan men i alla fall.


Sixten tog den här schyssta bilden på mig under fikat. Har vi en blivande fotograf i sällskapet månne?

Efter ett par timmars skvaller, love it!, begav jag mig hemåt för att komma hem till ett färdigdukat bord. Fast riktigt så enkelt var det inte. Disträ som man är en fredagseftermiddag så lyckades jag gå på fel tunnelbana och upptäckte det inte förrän jag kom till Blåsut. Därifrån fick jag i regnet gå med mina inte helt vattentäta ballerinas. Så kan det gå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *