Pepparkakshus på gång!

Jag har fyrtiofem minuter att spela på varje dag. Då sover Malte. Igår ritade jag upp huset och klippte ut mallar. Idag ställde jag mig och kavlade deg så fort han somnade och hann till och med grädda allt innan han vaknade.

Nu ska det monteras ihop och dekoreras. Fyrtiofem minuter. Men nog hinner jag klart till första advent i alla fall!

6 thoughts on “Pepparkakshus på gång!

  1. Va ambitiös du är! På 45 minuter, det är bra gjort! Jag längtar tills Sixten blir regelbunden i sitt sovande (Alfred sover fortfarande minimum 2,5 timme per eftermiddag…Sixten däremot sover kanske..hm, ja en kvart-tjugo minuter i taget). Hur går det för Malte att sova med gipset?

  2. Jag älskar att göra pepparkakshus, lägger gärna mer tid är 45 min i stöten. Malte sover jättebra i gipset nu, inatt vaknade han inte en enda gång. Märkligt hur fort de vänjer sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *