Personlighetstyp…

Jag hamnade hos Anna som i sin tur länkade vidare till ett personlighetstest. Jag har gjort det här testet tidigare men jag gjorde om det, bara för att det var reklampaus på TV.

Det här med personlighetstester tror jag egentligen inte så mycket på. Fan, en människa är väl ändå så pass komplex att man inte kan innefatta en personlighet i några meningar med hjälp av några frågor. Eller? Ofta är de bara intetsägande.Trots det så har jag gjort några. J tycker att sånt är skoj så jag har liksom blivit tvungen…

Det jobbigaste testet jag har gjort är Myers Briggs som tog lång tid och var ganska tråkigt. Som resultat fick jag veta att jag är av personlighetstypen ISFJ och visst stämmer det lite men vissa saker inte alls. ”Fokus på att ta hand om andra, kan vara självuppoffrande i sin strävan att hålla ihop familjen/gruppen. Det viktiga är andras välmående, ISFJ mår bäst när det är harmoni och fritt från konflikter. 6 % av befolkningen.”

 

I dagens personlighetstest fick jag veta det här om mig själv: Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

 

Hm.

4 svar på ”Personlighetstyp…

  1. Ooooo, måste oxå göra testet! Får göra det ikväl närl Lykka, förhoppningsvis, sover. Jag gillar sånt här. Gjorde förresten testet kring städning och sånt som du hade tidigare i veckan. Stämde verkligen inte…då var det plötsligt niklas som glidaren men i verkligheten är det jag som är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *