Pigg kille!

Det har inte varit helt lätt att fånga en sovandes Anton på bild idag. Han har nämligen vägrat sova! När han väl har somnat till i famnen så har jag inte kunnat lägga honom ifrån mig för då har han vaknat. Vi har varit fast i fåtöljen hela dagen med andra ord. Missförstå mig inte, bebisgos är ju det mysigaste som finns, men det blir lite jobbigt när man vill gå på toaletten eller duscha.

En snuttande bebis dag och framförallt natt hör ju till paketet så att säga, och än så länge är han bara tolv dagar gammal så än finns det fortfarande ork kvar hos mig. Trots det testade jag ändå med lite ersättning igårkväll, mest för att se om han skulle ta flaskan. När det var dags för välling fick vi kämpa med Malte, han var inte alls intresserad av att ta flaskan. Bättre gick det tack och lov med Anton som drack ganska friskt. Någon vidare sömn fick jag tyvärr inte för det, han häll mig vaken ändå. Mättnaden hjälper ju inte hans sugbehov…

Men jag ska verkligen inte klaga. Anton är än så länge en väldigt enkel bebis. Stoppar du ett bröst i munnen på honom så är han helnöjd! 🙂 Något enkelspårig kanske, men lätt att ha att göra med!

Jag har för övrigt gått hela dagen och trott att det är onsdag idag. När det är torsdag! Jag känner mig lurad på en dag, hur kunde det bli så här?!

One thought on “Pigg kille!

  1. Han är jättefin 🙂 prova olika nappar & se om han hittar någon favorit utöver tutten.
    / Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *