Planer.

Promenaden för lämning på förskolan och skolan blir verkligen en helt annan när man inte har en buss att passa…

Oj vad det är härligt att halvligga på altanen och jobba i det här vädret. Kanske inte ergonomiskt helt ok men heck, jag inbillar jag mig att jag fortfarande är så ung att jag inte får problem med ryggen osv redan nu. Säger hon som var till naprapaten för några veckor sedan! 😉 Well well. Det är härligt iaf, det var det jag skulle komma till. Sommaren. Den är ju här nu. Och trots att jag ännu inte har gått på semester så är sommarfeelingen definitivt här. Barnen lämnas senare och hämtas tidigare. Däremellan hinner jag både ta en promenad och jobba bakom ett par solglasögon i solgasset. Inte synd om mig alltså. Det är bara en sak som saknas. En pool.

J hade gärna velat ha pool redan när vi byggde huset men som så ofta i den här familjen är jag bromsklossen. Den förståndiga bromsklossen ska jag tillägga, för jag ångrar inte att vi inte anlade en pool då, men nu känner jag mig väldigt sugen. Det beror på flera saker. Det poppar upp pooler lite här och var bland vänner och grannar vilket ”avdramatiserar” det hela för mig. Jag har inbillat mig att det är ett himla meck med pool men om andra orkar med mecket så orkar väl jag! 🙂 Och så får jag lov att säga att vår dag med jobbet hemma hos Annica i Trosa gav mersmak. Det var ju så himla mysigt att hoppa i och ta ett dopp i värmen. Så nu är det bestämt, vi kör på pool vi med! 

Vi väntar till våren så vi har gott om tid att läsa på och bestämma oss kring vilken typ av pool vi vill ha, vilken storlek, vilket polskydd, vilka vi ska anlita osv, men jag är astaggad redan nu. Vilket är lite tokigt, att gå och längta efter nästa sommar redan nu, men vad fasen, det blir ju ashärligt!

Det blir mindre gräsmatta att klippa iaf!

2 thoughts on “Planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *