Plaskpool och sol

Det är verkligen sommar! Det här är första gången på flera år som jag verkligen njuter av den här fantastiska årstiden. Somrarna har ju annars tillbringats med att jobba ihop en massa extrapengar till resten av studentåret, och förra sommaren var jag höggravid och ville mest sitta i skuggan.

Hittills har jag och Malte verkligen utnyttjat sommaren och solen till max tycker jag. Idag gick vi till Sofia och Emelie för att bada i deras pool som de hade ställt ut på gården. Sofia hade ställt in vattenslangen på varmt och jag har nog aldrig sett Malte bada så glatt tidigare som han gjorde idag. Han är som sin mamma, det ska vara minst 25 grader för att det ska vara värt att doppa sig.

Vi lunchade loss medan Sofia satt och kände efter om hon nog inte hade lite ont i magen ändå. Hon är nämligen beräknad att föda idag och är dessutom redigt trött på att vara gravid nu. Ingenting verkar tyvärr på gång så bebismyset får vänta. Jag tippar på att Enelie blir storasyster på söndag, kanske måndag så nu återstår att se om jag har någon känsla för det här med att gissa.

Efter en heldag på deras gård tog vi oss hem. Malte har somnat och jag ska lägga mig i soffan en stund. Imorgon ska vi inte leka i solen utan jag har en date med mitt kök. Det ska födelsedagsbakas!

2 thoughts on “Plaskpool och sol

  1. Åh vad jag blir lockad att dra trimmern genom Maltes hår och snagga lite. Jag tror att jag blivit addicted! Och du , jag gör det gratis, för njutningens skull…

  2. Ja men du gärna!! När skulle du komma hem sa du? I typ augusti? Då kommer det finnas gott om hår att trimma bort! Jag ska bara finurla ut vilken popstjärna vi ska satsa på den här gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *