Playdate med mammorna och flickorna

Med sommar och semester så kommer man av sig i rutinerna. Nu är vi dock tillbaka på banan och gör sånt som vi brukar när vi är lediga. Som att träffa Maltes kompisar till exempel. Det var alldeles för länge sedan vi sågs men idag var det dags. Efter frukosten plockade vi ihop våra grejer och styrde kosan ut mot Nacka. Alfvan&Lilla A bjöd oss och Ida&Lykka på lunch.

Här hemma är det redan konstaterat att Malte blir flyttgubbe när han blir stor då han så fort han kommer åt flyttar möbler omkring sig. Idag var inget undantag så han flyttade exempelvis ett litet vardagsrumsbord ut i hallen och alla leksaker in på köksgolvet.

Alla tre höll sig på gott humör och lekte på så pass bra att vi han prata om lite smått och gott. Till slut reste vi oss iaf från köksbordet och tog oss ut till den lilla parken eftersom det inte regnade. Malte fick åka rutschkana för första gången och förstod inte alla grejen med det.

Efter tre timmars lek med Lykka och Lilla A började ögonlocken bli tunga på alla tre. Dags för hemgång mao. Innan vi gick fick Malte provsitta i Lykkas Urban Jungle Swift men till min besvikelse är även den vagnen för liten för honom. Den är för kort i ryggen så han kommer att växa ur den på nolltid. Knepigt det här.

Ingen som har fler tips på vagnar? Någon?

3 thoughts on “Playdate med mammorna och flickorna

  1. Kollade just liggmåtten för Teutonia eftersom många rekommenderar deras variant Timmy som sulky med liggläge, men det är absolut ingen skillnad på dem….
    Dessutom är i så fall Emmaljungas sulky (som både jag och Ida sa var snyggare än Brio) mindre än den du har nu…

  2. Fast problemet med din är ju inte egentligen längden utan snarare sufletten.

    Iaf, kolla in Kronans sulky eller den riktiga Urban Jungle (Lykka har ju sulkyvarianten) den ska nämligen funka upp till 35 kg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *