Playdate på Söder


Titta vilka fina barn vi har!

Om det är någonting jag tycker är svårt så är det att ta bilder när det är mycket folk och stimmigt. Jag har svårt att få till det men några bilder blev bra idag. För visst var det stimmigt! Fem mammor och sju barn samsades om ytorna i Lovisas nya fina lägenhet på grym adress på Söder. Det var länge sedan vi fick till en playdate där alla var med, nu jobbar vi ju alla och har inte tid med sådant nöje på vardagar. Tack och liv för mellandagar som kan ägnas åt just det där som inte hinns med i vanliga fall.

Hans hade lagat en grym lasagne på den överblivna julskinkan (mycket smart!) och till kaffet bjöds på saffransbullar, knäck och fudge med havsalt. Jag som hade lovat mig själv att inte äta mer sådant fram till nyår kunde inte avstå.

Efter att våra magar mättats och Malte börjat gnugga sig i ögonen fick vi plocka ihop vårt och bege oss iväg. Malte är lite knepig när man är på utflykt, han är nämligen extremt svår att söva i vagnen. Det är sängen som gäller just nu och jag ska inte klaga, det är ju just i sängen som jag har fått kämpa att han ska sova! Trots att han var jättetrött så höll han sig vaken under hela vår promenad till Gullmarsplan, det var först framme vid bussarna som han gick med på att blunda.

Eftermiddagen har ägnats åt att ta ett premiärbad i vårt badkar. Jag känner mig lite frusen och både i näsan och huvudet känns det lite tjockt. En god natts sömn kommer att göra susen, det är bara att hoppas på att Malte känner det samma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *