Playdate-picnic i Vättersparken

Kanondag!

För många många år sedan, ja för ett helt liv sedan, så jobbade jag på Coop i Forum Nacka. Under mina år där så lärde jag känna ett antal grymma människor, några har jag kontakt med än idag. Marie är en av dem och vi träffades flitigt i slutet av min föräldraledighet. Nu är hon föräldraledig med sitt andra barn och har sådan tur att hon har sällskap av ännu en vän från Coop-tiden, nämligen Malin som har fått sin första lilla pojke. Idag var det äntligen dags för oss alla tre att ses!

Vi möttes på Årsta Torg för att köpa med oss smaskiga sallader att äta till lunch. Vindruvor, jordgubbar, biggaråer, kaffe och kakor hade vi med oss hemifrån. Det måste ju gottas!  Malin, som bor i Årsta, tog sedan med oss till en astrevlig parklek vid namn Vättersparken. Där slog vi oss ner på våra filtar och släppte Ida och Malte lösa för att leka. Jag blev mäkta förvånad när Malte utan några krusiduller klev ner i det iskalla vattnet i den förvånansvärt stora plaskdammen och lekte loss. Allt tack vare lilla Ida så klart, som lekte med honom medan vi kunde slappa i skuggan.

Nu jäklar ska det badas!

Fina tvåbarnsmamman Marie

Ida med den obligatoriska picnic-köttbullen

Lillebror Leo

Söta sprudlande Malin med Benjamin

Sovande barn. Kan. Inte. Sluta. Stirra.

Det finns mycket att prata om när man inte har setts på ett tag, och härligt är det! När vi lärde känna varandra var några bebisar inte ens påtänkta och nu kryllar det av dem. Typ. Jag hade en underbar förmiddag, först vid halv tre började vi plocka ihop våra saker och bege oss därifrån. Då hade Malte ännu inte sovit någonting. Det sparade han ända tills vi kom hem och han fick koppla av i mormors famn, då kranade han in på inte många minuter.

Dagens sommartips: följ med gamla vänner till Vättersparken. Kan inte gå fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *