Poolbajs och paella.

Vi vaknade upp till spöregn och blixtrar och dunder imorse så jag trodde nästan inte att det skulle bli något bad idag. Det handlade dock bara om rediga skurar så lagom till tio så låg vi i solsängarna, allt enligt rutin. Molnen hängde dock kvar av och till hela dagen så vi kände oss nöjda med poolbad tidig eftermiddag. Då stängdes ändå lek-och-skojpoolen pga av föräldrar som inte hade satt på sitt barn en tät badblöja. Bajs i vattnet alltså. Andra gången den här veckan!! Om jag jobbade här skulle jag tappat allt hopp om mänskligheten 🙂

Ikväll fick jag äntligen min efterlängtade paella så nu är jag nöjd. Alla restauranger hittills har haft den på menyn fast för två personer, och jag har inte riktigt lyckats få med J på paellatåget. Men på Janet & John’s fick jag äntligen mitt gula ris! Var vrålmätt när vi gick därifrån. Lyckades ändå klämma ner en våffla med nutella, bananer, jordgubbar och grädde efteråt, imponerande faktiskt.

Vill dela med mig av den här söta bilden av min man också. Så här lycklig är han när han får lyssna på podcasts om cykling. Så jäkla göllig! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *