Premiär för Familjejympa på Friskis

Redan i våras sa jag att jag och Malte skulle testa det som kallas Familjejympa, alltså ett jympapass där man kan ta med sina barn! Men så flög alla helger iväg och helt plötsligt blev det sommar och alla pass utgick med det nya schemat. Hög tid att testa nu alltså!

Jag hade peppat Malte i förväg och berättat på ett ungefär vad vi skulle hitta på – vi skulle hoppa, skutta och dansa med en massa andra barn. Och det stämde, det var ungefär vad vi gjorde och om man som förälder var lite seriös och gjorde alla övningar som man ska så hade man kanske till och med fått lite träningsvärk. Bra grej med andra ord! Eftersom det var vårt allra första pass så var dock Malte lite reserverad och började med att kräva att vara i min famn. Jag fick alltså hoppa och skutta med en femtonkilos på armen, men allt går om man vill. När det var dags för springmomentet ”springa fram och tillbaka genom salen” så vågade han sig ner på golvet och sprang för glatta livet. Att flyga som en örn och krypa som en tiger var också skoj medan andra moment ville han inte vara med på.

Det var väldigt högt till tak, alla fick köra lite som de ville. Det var ett himla spring i dörrarna men så blir det med småbarn och kisspauser :). Med ca tio minuter kvar på passet lade Maltes tålamod ner och han deklarerade att han ville åka hem och jag förstår honom, det var många nya intryck på kort tid. Ge det ett par gånger till så tror jag definitivt att det här är Maltes grej. Vi gör iaf ett nytt försök nästa söndag! Linda, du hänger väl på?!

20121021-165533.jpg20121021-165541.jpg
Biljetten förvaras på säker plats i fickan. Snacka om stolt när han fick lämna över den till ledaren!

2 thoughts on “Premiär för Familjejympa på Friskis

  1. JAAA! Men inte på söndag, är bortrest. Men söndagen efter? Jag har tänkt tanken länge, dags att förverkliga den nu kanske…..

  2. Pingback: Nyårskrönika 2012 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *