Premiärsittning

Efter att ha använt babysittern som stol för Malte att sitta i när han äter så har den oundvikligen blivit ganska snuskig. Den är täckt med torkad gröt och palsternackspuré och är i desperat behov av att leva i symbios med tvättmaskinen i någon timme.

Därför tyckte jag att det var dags att inhandla Maltes första banstol. Jag har vetat länge vilken jag vill ha. En Antilop från IKEA. Anledning till det: den fantastiskt smarta brickan frampå. Jag är aningens allergisk mot kladd och det kommer att bli svårt att undvika de närmaste åren. Det här är ett försök att åtminstone hålla det ifrån bordet som jag själv ska äta på.

Världens sötaste Malte i den snuskigaste babysittern hittills.

Gullis!

Malte verkade gilla att sitta i den direkt. Han kommer ju lite högre upp så allt som han är van att titta på hanmnar i ett annat perspektiv. Premiärätning i den blir det inte förrän imorgon då han redan har ätit dagens ranson av gröt och puré. Jag tinade en extra tärning puré idag för han har alltid ätit upp allt så jag tänkte att han till och med skulle kunna äta mer om det fanns. Mycket riktigt, även den här gången åt han upp allt. Duktig kille!

5 thoughts on “Premiärsittning

  1. Hej! Leonidas satt för första gången i en Antilop på jobbet. Vi är dessutom lycliga ägare till den gamla uppblåsbara kudden som numera utgått. Kan inte fatta hur de resonerade. Den nya kudden måste man ju tvätta.
    Det är inte klokt hur stora de ser ut när de sitter i en sån där. Så gulligt han håller ihop fötterna, förresten.

  2. Jaha! Var det en uppblåsbar kudde innan. Smart grej. Ja, vi får se hur ofta den här måste hamna i tvättmaskinen… Men gud vad kul det är att det händer saker hela tiden! De blir så stora så fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *