Premiärtur med nya vagnen och svampomelett

Måndag. Ny vecka. En sån vecka där J är bortrest ända till fredag så jag och Malte kör solo. Vi har ju rutin på det här sedan i våras men under sommaren har vi haft J hemma och vi hann vänja oss vid det.

Dagen har lunkat på i ett lugnt tempo då vi inte hade några egentliga planer. Redan kvart över nio klev vi dock ut ur porten för att ta en promenad med den nya vagnen. Vi går aldrig hemifrån så tidigt av den enkla anledningen att vi knappt är påklädda då, men imorse vaknade Malte vid sju. Gott om tid att göra i ordning sig då…

Vi gick en mil i det sköna vädret. Jag har skrivit om det förr och jag skriver det igen. Jag behöver ett par riktiga promenadskor. De här promenaderna är bra på många sätt men inte för mina stackars fötter.

Kvällen har tillbringats i soffan. Inte framför TV:n utan med en Malte och en bok i famnen. Det är hans nya favvogrej. Han kommer springandes med en bok som han föser upp i famnen på mig. Sen klättrar han upp i knät och så bläddrar vi lite. He loves it!

Förutom bokläsande passade vi också på att goffa i oss en massa trattkantareller i en omelett. Jag äter alltid svamp när J är bortrest, det är nämligen en favorit.

Dagens stora grej i övrigt är att vi äntligen gjorde slag i saken och bokade flygbiljetter till Cypern. Den fjärde oktober åker jag, Malte och lillasyster ner till mina föräldrar och hälsar på! Det blir grymt! Cyprus here we come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *