Present från mitt hjärta

20120214-200911.jpg

Eller tja, så fort jag hade pappershjärtat i min hand så skrek han Jag hade den! och ville ha den tillbaka, men tanken var ju god i alla fall. Jag har samlat allt pyssel och teckningar som tagits hem från förskolan, nu måste jag bara fixa en större pärm eller låda att förvara det i. Jag har en pärm helt fullproppad med pyssel, teckningar och lappar som min pappa har samlat ihop från min barndom och även om jag inte bläddrar i den regelbundet så tycker jag om att jag har den.

I övrigt har vi inte firat Alla hjärtans dag alls. Vi brukar iofs inte göra det mer än att jag kanske köper med mig en bakelse hem men idag blev det inte ens det. Det kändes mer som en grå tisdag där bakelse liksom inte passade. Ibland har man sådana dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *