Presenter! Till mig!

Fina avslutningspresenter!Igår jobbade jag som sagt min sista dag på Coop. Som brukligt när någon slutar blev det fika med min favvotårta, Specialtårtan med hallon och blålär. Från butiken fick jag en helt otroligt fin blombukett och ett presentkort till Duka. Perfekt! Blev jätteglad! Av tre av mina närmsta arbetskamrater fick jag presentkort på Polarn o Pyret. De vet hur bebistokig jag är så de tyckte att det skulle vara kul. Hoppas de inte går ut alltför snart… Min närmsta chef kom också in på eftermiddagen, trots att hon är på semester, och överlämnade en fin blomma och ett lycka till! Jättegulligt av henne!

När jag kom hem efter jobbet låg ännu en present på hallgolvet! Min personliga almanacka jag beställde tidigare i veckan. Redan förra året var jag på väg att beställa en men det blev aldrig av, men i år tyckte jag att det passade bra. Jag vill ha en ny fin kalender till ett nytt förhoppningsvis fint nytt läsår. Jag var på väg att köpa en lärarkalender men den är ju inte lika fin plus att jag vet att jag inte kommer att använda sidorna där man ska skriva in elevlistor och betyg. Känns inte riktigt rätt att bära runt på sånt.

I de här almanackan finns det dessutom en speciell ruta för varje dag där man skriver in dagens träning. Då kanske jag jag skärper till mig lite. Har legat på sofflocket på den fronten hela sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *