Promenad i skymningen

20120329-203536.jpg

Då jag stannade hemma med Malte idag kunde jag inte åka och träna direkt efter jobbet. Jag funderade på att ta ett pass på Friskis senare på kvällen men orkade inte hålla på med att passa tider osv. Istället bestämde jag mig att ta en promenad!

Det här får bli min referensrunda, den ska jag sakta men säkert kapa tid på. Det är en väldigt trevlig rutt utefter hela Strandvägen som går utmed Erstaviken med Saltsjöbaden på andra sidan. Man passerar en hel del fina hus på den vägen 😉 Fast den här gången tittade jag inte på dem utan fokuserade istället på en kvinna som gick ett femtiotal meter framför mig. Jag tog rygg på henne och höll det tempot innan vi skiljdes åt vid Bryggvägen. Nästa gång skickar jag ut J ett par minuter före mig, så försöker jag hinna ikapp. Kan bli en bra power walk.

20120329-204920.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *