Promenad, lunch och bebisar

Kan det bli härligare väder i april än vad vi har haft idag? Jag tror inte det. Det är ju helt fantastiskt!

Idag tog vi en promenad med Sofia och Emelie till Globen för lite shopping. Jag vågar knappt gå längre med Sofia då hennes mage börjar bli riktigt stor nu. Självklart blev det lunch hemma hos henne också, tyvärr kan jag inte sitta och njuta på samma sätt längre som förut då man måste passa upp på Malte hela tiden.

Det är lustigt egentligen hur fort man glömmer hur det var för bara några veckor sedan. En gång i tiden kunde Malte bara ligga på rygg på golvet och nu trampar han omkring utefter möbler och busar! Hjälp!

Jag blir på så himla gott humör när jag går förbi idrottsplatsen och den kryllar av småkids som spelar fotboll. Det betyder vår och sommar. Tjatig? Kanske, men vi har haft en lååång vinter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *