Promenad och lunch i gott sällskap

Jag och Malte har haft en kanondag idag och det är rätt viktigt att vi har det då vi i övrigt har ganska tråkiga kvällar. J har en sån där jobbvecka då han är bortrest. Vi har det oftast rätt mysigt på kvällarna, Malte och jag, men vi vill gärna ha dagarna bokade med något.

En promenad i vackert väder räcker ganska långt men idag förgylldes även dagen med en lunch med Lovisa och Sixten i Sickla. Jag vet inte om Lovisa håller med mig men jag tycker att Malte och Sixten är ganska lika på många sätt. De är i mitt tycke rätt vettiga bebisar med båda fötterna på jorden och med glimten i ögat och det är egenskaper jag uppskattar hos människor i allmänhet.

Vi hade en jättetrevlig lunch och jag fick dessutom en present! Hennes Hans hade skickat med en flaska Hickory Liquid Smoke, en av ingredienserna i hans fajitasfest och som var väldigt svår att hitta. Nu letade jag visserligen bara på ICA i Globen men ändå… Tack Hans! Nu får vi ännu en anledning till att laga det igen, nästa gång med gäster och alla tillbehör!

Här på eftermiddagen har jag och Malte bara hängt. Vi klarar oss ganska bra men självklart ser vi fram emot fredagen då J kommer hem. Till helgen vankas det grillpremiär, det har jag bestämt och han får haka på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *