Promenad och bad

Jag och Malte har haft en kanondag tillsammans. Måste bero på solen och våren som faktiskt är på väg. Svårt att förstå efter flera månader av mörker men nu är ljuset på väg och i en rasande fart dessutom.

Jag och Malte tog oss ut på en promenad och handlade lite på Coopen. Det såg ut som att han trivdes bra i sin nya overall för han viftade faktiskt med armarna, det kunde han inte göra i den förra då den var alldeles för tajt!!

Nyhet! Ahlgrens bilar limousiner!!! Åker ner i godispåsen på lördag garanterat!

Här på kvällen lagade jag riktigt god mat, faktiskt, tyvärr alldeles för kryddstark för att ge till Malte. Annars hade han nog gärna velat smaka. Han har varit lite knepig med maten den senaste tiden och lever väl mest på välling och gröt. Jag testade att ge honom en burk tre gånger under dagen men han ratade den varje gång. Däremot tyckte han att skinkmacka och apelsin var himla gott, men det går man inte upp mycket i vikt på…

När J kom hem på kvällen gick han direkt ner i källarförrådet och plockade upp gåvagnen som vi fick från Kaj och Maria när Malte bara var några veckor gammal. Han är egentligen för liten för att gå med den då han inte alls är tillräckligt stark i benen ännu, men träning ger färdighet. Och han tyckte att vagnhandtaget var väldigt gott att suga på så vagnen blev en hit.

Det blev ett plaskbad här på kvällen också. Vi har inte badat Malte så ofta tidigare, mest egentligen bara för att få honom ren. Det är ju så tråkigt också när han bara får bada i en balja och inte i ett ordentligt badkar. Nu har han dock fått plaska varannan dag bara för att han ska börja tycka att ett bad kan vara riktigt kul, och det tycker han nu. Hans små russinfötter efteråt vill jag för övrigt bara äta upp!

Kolla vilka söta russinfötter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *