Promenad till Sickla

Det här med amningsvänliga kläder är ett projekt jag måste ta tag i. Jag måste skaffa mig toppar som jag enkelt kan amma i utan att behöva strippa framför intet ont anande oskyldiga människor. Vi tog en promenad ner till Sickla idag men jag hittade ingenting. Inte för att jag gick in för det till hundra procent men ändå. Det blev en amningsBH, jag fick nöja mig med det.

Väl där mötte vi upp Maltes farmor för att få presenter! Lite barnkläder! Vi smaskade i oss en jättegod bärsmoothie, sen blev det en promenad tillbaka hem.

Malte har inte riktigt varit lika medgörlig idag som alla andra dagar. Jag tror att han har åkt på lite magknip för det spelade ingen roll vad jag gjorde så fortsatte han att gråta. Till slut somnade han dock, helt utmattad efter att ha varit så missnöjd. Det har varit synd om Malte. Och om oss.

8 thoughts on “Promenad till Sickla

  1. Jag har köpt en amningsfilt som man knäpper ihop bakom nacken så man slipper visa mage och tuttar om man ammar med vanligakläder. Enligt min kompis är det hennes bästa investering. Finns på barnens hus.

  2. I övrigt såg jag inte att du hade några problem med nakenheten när vi sågs sist…

  3. Nej nej, ingen tuttlucka, även om det kan vara bra ibland. Jag syftar på kläder som t ex har knäppning osv. Brösten kan jag flasha, det är värre med magen. Har ingen större lust att dra upp tröjan och visa upp degen so to speak…

  4. Problemet med de där är att de är så uppenbart tuttluckekläder. Jag vill ha vaaanliga kläder. Jag har ju gått omkring i mammakläder så länge nu att jag vill ha vaaanliga tröjor. Kräsen? Nej då.

  5. En grej som jag kör med är amningsbh + ett strap-/spaghettilinne + en lång- eller kortärmad t-shirt över. Blir en annan sorts tuttlucka, och man slipper visa degen, för där sitter linnet kvar vid amning. Dessutom kan man klämma fast en tunn filt under axelbandet och drapera lite snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *