Promenaddag med Elin

              

Dagen började fantastiskt bra! Vid fem vaknade jag av att Malte ville äta. Jag hade då fått sova ostört i fem timmar! Rekord! Han fick äta, sen fick jag sova i ytterligare tre timmar innan han ville äta igen. Då var jag så utvilad att jag klev upp. Det var länge sedan jag hann sätta igång en tvätt före halv nio på morgonen kan jag väl säga.

    

Runt elva kom Elin på besök för att premiärträffa Malte. Hon har ett gott omdöme den där, för hon menade att Malte var sötare i verkligheten än på bild. Helt riktigt! Vi tog en promenad ner till Sickla, surprise surprise, och åt lunch på Sandy's. Svingott men helt omöjligt att äta utan att drälla ner sig själv och marken runtomkring.

Efter att ha gått runt i köpkvarteret som det så fint kallas så fortsatte vi vår promenad vidare genom Hammarby Sjöstad och upp till Gullmarsplan där vi skildes åt och jag fortsatte hemåt. Bravo Alex! Jag älskar promenader. Är dock inte så mäkta förtjust i dem när man måste avnjuta dem i regnet. Den här gången kom jag iaf ihåg att ta med regnskyddet till vagnen, så Malte slapp bli genomblöt. Jag ska försöka att komma ihåg att ta med ett paraply åt mig själv nästa gång också…

Jag måste passa på att bjuda på den här bilden med mina små. Malte helt utslagen i famnen och Silje ihopkurad i väntan på att det ska sluta regna.

2 thoughts on “Promenaddag med Elin

  1. Det där med napp är lite störande. Man vill ju ha en tröst, men samtidigt vill jag inte ha en regelrätt nappbebis heller. Hon får den när jag tycker hon är otröstlig! 🙂

  2. Ja. Jag är lärare i svenska/so/matte och till viss del engelska för F-9. Har läst lite extra. Tidigare var jag bara 4-9 lärare men har byggt på min utbildning. Trivs du som lärare? Förstår i och för sig att du njuter av att vara mammaledig… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *