Puréer

Vi har haft en riktigt behaglig dag idag utan krav och måsten. Jag ska erkänna att det oftast är jag som står för dem men jagtänkte ge J en paus för en dag.

Idag var dagen då Malte smakade på potatis för första gången och jag måste säga att det gick över förväntan. Det var inte så att han smaskade i sig den och bara älskade det, men han åt upp alltihop, typ tre matskedar, utan att protestera.

Ouppmärksam som jag är så hade jag dock köpt fast potatis vilken blir sådär äckligt klistrig när man mosar den, så jag gick ner till Coopen för att köpa mjölig. Då vi bor vid en av Sveriges sämsta Coopbutiker hade de självklart ingen mjölig knöl så det fick bli palsternacka istället. Det blir veckans smak: söt mumsig palsternacka. Så nu har jag gjort puré, fryst in och är redo för morgondagen.

  

2 svar på ”Puréer

  1. Det är så kul att börja med smakportioner och se hur de reagerar och hur tydligt de visar om de tycker om det eller inte. Elvispen gillade gröt och morot massor, men hatade majs.

  2. Va roligt tjejen. Kan ju säga så här. Melvin gallskrek när han fick i sig palsternacka. O fy fabian va han skrek. Men jag tyckte det va lite roligt så jag gav han en sked till. Då kollade han så där olyckligt på mig så jag sluta. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *