Radiohäng och tacopaj

Asså, det här med att lyssna på radio på dagarna får mig att bli nostalgisk. Min mamma är beroende av radio så när jag bodde hemma lyssnade jag alltid på radion som alltid stod på i köket eller på verandan. Vart man än gick hörde man den. Jag kommer ihåg att när jag var liten klagade både jag och lillasyster alltid på att mamma envisades med att lyssna på Radio Stockholm, vi ville ju lyssna på reklamkanalerna! Hon motiverade valet av frekvens med att hon ville lyssna på trafiknyheterna, men vi köpte inte riktigt det.

Idag har jag lyssnat på P4 hela dagen och jag älskar det. Jag gillar pratkanaler. Helt plötsligt är jag uppdaterad i aktuella ämnen och det är så mysigt att sitta (eller gå med barnvagnen) och lyssna på t ex Lotta Bromé. Förlåt mamma för allt tjat om att vi skulle byta kanal. Du hade rätt hela tiden. Eller så är det jag som blir mer och mer tant för var dag som går.

Tacopaj med tomater och jalapeños under ett chili-creme fraichetäcke

Eftersom jag och Malte inte har gjort något vettigt idag, förutom att gå en kortare promenad och handla på Coopen, fanns det ingen anledning för mig att skjuta på maten. Den stod alltså färdig när J kom hem och det är inte ofta det händer ska jag säga er! Han blev jätteglad! Och överraskad!

Ikväll blir det Desperate Housewives! Jag följer egentligen inte det men det var så spännande sist att jag bara måste idag!

3 svar på ”Radiohäng och tacopaj

  1. Grattis, ett vuxenpoäng till dig!
    Och jag fick ytterligare ett när Micke fortf hade kvar sitt hus, jag brukade faktiskt lyssna på P1 när vi var därute… Du skulle bara veta hur mycket bra dom har där…

  2. Pajen är superenkel. Pajdeg, sen stek köttfärs och lök med tacokrydda. Häll ner i förgräddad pajskalet, häll hackade tomater och jalapeños ovanpå och bred sen en creme fraiche med chili- och tomatsmak på det. Strö ost på om man vill det. Och så sallad till det förstås. Och baguette!!! God och lite annat än en ”vanlig” tacopaj,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *