Redan trött på det


Jag syftar givetvis på den där fotbollsturneringen som äger rum just nu. Det har väl inte hållit på längre än ett par dagar men det får gärna vara över redan imorgon! Jag menar, att sitta bänkad framför tre matcher på en dag är väl ändå inte normalt?! Speciellt när Sverige inte ens lyckades kvala in!

Oh well, då min iPhone meddelat mig om att det skulle regna hela dagen så litade jag på det och inledde istället Projekt: Städa istället. Efter att jag varit nere och tränat (styrka idag och jag gjorde det riktigt bra) så satte jag igång tre maskiner tvätt, bytte sängkläder hos oss och hos Malte (helt ärligt så gör vi det på tol för sällan), dammsög och moppade och slängde slutligen ut alla tidningar som låg i en korg i vardagsrummet. Vad ska man spara gamla MacWorlds och Mamas för? Man läser dem ju knappast igen! Istället har Malte älskat att riva runt i den där högen vilket för mig har inneburit att jag flera gånger om dagen har fått plocka upp tidningar från hela lägenheten. I fortsättningen slängs alla tidningar efter att de har lästs! Utom Språktidningen men det är bara för att jag kan använda den i jobbet.

Regnet, ja det kom aldrig. Istället har vi haft en rastlös Malte som varit understimulerad och uttråkad. Vi skulle ha gått ut en vända i alla fall. Imorgon går vi ut i sandlådan vare sig den är lerig eller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *