Regn woohoo!

Efter att alla väderrapporter informerat om att regnet skulle ösa ner idag, blev jag faktiskt aningens besviken när jag vaknade till inget regn alls och med en himmel som inte ens var speciellt mörk. Det är mysigt när det regnar så jag väntade ivrigt på den första störtskuren. Framåt förmiddagen regnade det visserligen men inte så att tidningarna behövde skriva om det.

Dagens ärende var i alla fall att åka ut till Biltema på Värmdö så vi packade in oss i bilen och drog västerut. Så fort vi passerade kommungränsen Nacka/Värmdö förstod jag vad de snackade om, här spöade det verkligen!

Ärendet gick fort, en barnstol till cykeln inhandlades samt en hushållsvåg. Hjälm i Maltestorlek fanns inte så premiärturen på cykeln får tyvärr vänta. Vi lämnade Värmdö och regnet och åkte till Maxi och handlade istället. Vi var duktiga den här gången och inte en enda liten godisbit följde med hem, trots att det är semester!

Väl hemma under tak så kom äntligen störtregnet även till Hammarbyhöjden. Härligt! Jag gillart! Men nu har vi fått en dag av det hela så det räcker väl så här. Solen är välkommen tillbaka.

2 thoughts on “Regn woohoo!

  1. Nähä, menar du att det regnade härute?! Jisses….

    Och hjälmar till dessa små är toksvårt att hitta, men om ni har vägarna förbi City, så hoppa in på Säkerhetsbutiken på Fleminggatan. De har!

  2. Tack för tipset! Vi hittade på Barnens Hus uppe i Söderhamn men då kom jag inte ihåg Maltes huvudmått så det blev ingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *