Regnig dag lika med bakdag

Jag är helt slut i min stackars överansträngda kropp! Jag har stått i köket hela dagen och knådat. Först blev det två limpor solrosbröd och sen vaniljbullar. Yummo! När man har såna här bakdagar inser man hur allt skulle vara så mycket lättare om man hade en köksassistent. Jag inser det i alla fall. En liten söt en skulle vara bra, fast inte för liten. Det här med att den måste vara snygg är viktigt eftersom vi inte har någon plats i skåpen, så den skulle helt enkelt få pryda köksbänken.

Degkrokar är för övrigt helt värdelöst. Jag försökte mig på dem men problemet är att degen liksom söker sig upp för de där krokarna och in i vispen. Jobbigt och svårt att rengöra.

5 svar på ”Regnig dag lika med bakdag

  1. Jag tycker mig nästan känna lukten av vanilj ända hit. Ser smaskens ut!!!

  2. Gud vad du är duktig!!
    Assistent ja. Jag drömmer ju om en Kitchen Aid i rolig färg. Fast nån färg man inte tröttnar på då maskinen sägs hålla i evigheter. Man är ju inte tät som Leila o kan byta varje år – eller efter humör… Å andra sidan har mamma haft en orange assistent av annat märke i en massa år o den funkar bra… Fast jag gillar KA-s runda former!

  3. 7000 svenska kronor!? Jag tror att det är vad min mamma lade på sin Kenwood, men hon är ju mamma. En kille i tjugoårsålderna ska liksom inte köpa en sån grej! Men det låter bra, det ska bakas i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *