Resdag

Gomorron!

Efter en helt okej natt känner jag mig ganska utvilad. Gårdagen var tuff med en sjuk liten Malte som sov sammanlagt en timme och en kvart på hela dagen. Hur orkar man när man är sjuk?! Klockan tio var jag helt slut och gick och lade mig så jag sov hårt när J lyckades få honom att somna runt elva. Han vaknade en vända efter tolv och var helt otröstlig. Han var nog hungrig för vi hade snålat med lite maten under kvällen för han hade lite högre feber och jag var rädd att han skulle spy upp allt. Han nöjde sig dock med en deciliter välling och sov sen till sju. Skönt!

Idag ligger tempen på ungefär samma som igår, 38,3 men han är helt oberörd. Han leker som vanligt och tjoar och tjimmar, men jag gissar att febern kan öka lite framåt eftermiddagen och då blir han lite kinkigare.

Om några timmar kommer J hem och då åker vi upp till Stugan så jag håller på och packar som mest. Vi blir borta till nästa helg tror jag så nu hoppas jag på att vädret bjuder på något annat än regn och rusk för då är det dötrist  där uppe. Då blir det TV:n för hela slanten och det är ju redan min vardag som den ser ut just nu när Malte är sjuk. Jag längtar efter att sitta på en bänk i solen. Bara en kvart, snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *