Reseapotek och fredagstacos

Så! Nu är vi all set vad gäller sånt som ska packas ner i resväskan till Cypern. Maltes reseapotek är nu komplett och består den här vändan av följande:

– alvedon
– termometer
– nässpray till start och landning
– vätskeersättning
– kylbalsam
– solskyddsfaktor

Behövs något annat så kryllar det av apotek och kompetent personal på den lilla ön så jag är inte orolig att jag har missat något.

Efter att vi handlat på oss alla nödvändigheter så satte vi oss på Waynes för att äta lite lunch. Jag tog en toast med kyckling och cashewröra, något som lät gott men som inte var något vidare gott. Det tyckte inte Malte heller som ratade mackan men som överraskade med att istället äta sig mätt på rödlök! Farmor Jeanette kom ner en stund och höll oss sällskap också så Malte fick tillfälle att stolt visa upp sina nya tänder. Han gick från fyra till åtta på knappt två veckor!

Middagen ligger nu i magen, det blev tråktacos, och nu umgås vi som familj genom att jag tittar på Titta han snackar och J tittar på Idol. Jag kommer aldrig kunna engagera mig i det, jag bryr mig för lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *